Reacția Maiei Sandu după atacul din suburbia Moscovei: „Moldova condamnă orice formă de terorism”
Full Article 2 minutes read

Reacția Maiei Sandu după atacul din suburbia Moscovei: „Moldova condamnă orice formă de terorism”

Președinta Maia Sandu condamnă atacul de la sala de concerte Crocucus City Hall dintr-o suburbie a Moscovei, Rusia. Șefa statului a publicat un mesaj în limba rusă pe platforma X în dimineața de 23 martie. 

Imagini îngrozitoare cu împușcăturile de la o sală de concerte din Moscova. Republica Moldova condamnă categoric toate formele de terorism. Gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care și-au pierdut apropiații și a răniților”, a scris șefa statului.

Precizăm că, în seara de 22 martie, în Crocus City Hall, unde trebuia să aibă loc un concert, au intrat bărbați cu arme de foc și au început să împuște oamenii prezenți. Ulterior, în clădire a avut loc o explozie, iar aceasta a luat foc. Sute de pompieri au luptat cu flăcările până dimineața, totuși etajele superioare ale clădirii au fost distruse complet.

Cel puțin 60 de persoane au fost omorâte în atac, potrivit informațiilor oficiale. 121 de persoane, printre care 3 copii, sunt spitalizate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: