Comrat: Un copil de 2 ani, spitalizat cu arsuri ale cavității bucale, după ce a băut iod. Cum se simte micuțul
Full Article 2 minutes read

Comrat: Un copil de 2 ani, spitalizat cu arsuri ale cavității bucale, după ce a băut iod. Cum se simte micuțul

Un copil de doi din Comrat a fost spitalizat de urgență cu arsuri ale cavității bucale, după ce a băut tinctură de iod. Cazul a fost înregistrat pe data de 17 august, scrie Nokta. Potrivit sursei, incidentul ar fi avut loc în timp ce micuțul a rămas de unul singur în casă, pentru scurt timp. La moment, minorul se află sub supravegherea medicilor dintr-un spital din Comrat. Starea lui de sănătate este evaluată ca fiind stabilă.

„Joi, 17 august, polițiștii din Găgăuzia au fost sesizați că un copil de doi ani din Comrat a fost internat la spital cu otrăvire. Lăsat o vreme nesupravegheat de membrii adulți ai familiei, copilul a scos o fiolă cu iod și a băut o anumită cantitate din ea. Acesta a fost dus la Urgențele Spitalului raional din mun. Comrat cu arsuri ale cavității bucale”, transmite Poliția din Găgăuzia, citată de Nokta.

În prezent, starea de sănătate a bebelușului este evaluată de medici ca fiind stabilă.

Pentru a preveni astfel de situații, oamenii legii le recomandă părinților să nu păstreze medicamentele, produsele alcoolice și chimice de uz casnic, precum și îngrășămintele chimice la îndemâna copiilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: