Cum se simt militarii moldoveni răniți în Kosovo? Precizările Guvernului
Full Article 1 minutes read

Cum se simt militarii moldoveni răniți în Kosovo? Precizările Guvernului

Cei doi militari moldoveni care s-au ales cu vânătăi în timpul ciocnirilor din nordul Kosovo se simt bine și sunt în afara oricărui pericol. Precizările au fost făcute, pe 31 mai, de purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă. 

În cadrul unor declarații de presă, reprezentantul Guvernului s-a referit la starea de sănătate a militarilor moldoveni din Kosovo.

„Militarii noștri sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Mulțumim pe această cale pentru că pacificatorii noștri continuă misiunea cu demnitate, iar Republica Moldova reconfirmă încă o dată că este un furnizor de securitate regională. Ceilalți militari moldoveni au revenit în locul de dislocare”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă.

Pe 30 mai, Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu mai multe precizări urmare a informațiilor potrivit cărora militari moldoveni aflați în misiunea KFOR ar fi fost răniți în timpul ciocnirilor din nordul Kosovo. Instituția a confirmat că doi militari moldoveni s-au ales cu echimoze în timpul ciocnirilor din nordul Kosovo.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: