De la Plahotniuc la socialiști. Postul de televiziune Accent va deveni «Primul în Moldova»
Full Article 1 minutes read

De la Plahotniuc la socialiști. Postul de televiziune Accent va deveni «Primul în Moldova»

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat modificarea denumirii postului de televiziune afiliat socialiștilor Accent TV în «Primul în Moldova». Acesta va retransmite programele postului «Pervîi kanal» din Federația Rusă.

CA a aprobat decizia de a modifica licența pentru Accent TV la ședința din 21 octombrie. Pentru aceasta au votat toți cei șase membri ai Consiliului, care erau prezenți la ședință. Stanislav Vîjga, directorul general al Accent TV, a comunicat că la 15 octombrie, a fost semnat un contract cu postul de televiziune «Pervîi kanal» din Federația Rusă.

De menționat că Accent TV aparține lui Vadim Ciubara, persoană apropiată președintelui Igor Dodon și socialiștilor. Despre intenția acestei televiziuni de a obține licența și de a retransmite programele «Pervîi kanal» s-a vorbit încă în această vară, când reprezentanții Accent TV s-au adresat către CA. Însă atunci, ei nu au prezentat contractul cu «Pervîi kanal».

Până acum, programele «Pervîi kanal» erau retransmise în Moldova de «Prime», care aparținea magnatului și fostului lider al Partidului Democrat din Moldova Vladimir Plahotniuc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: