Deputatul Gheorghe Brașovschi a anunțat că părăsește Pro Moldova și aderă la Platforma „Pentru Moldova” (DOC)
Full Article 2 minutes read

Deputatul Gheorghe Brașovschi a anunțat că părăsește Pro Moldova și aderă la Platforma „Pentru Moldova” (DOC)

Deputatul Gheroghe Brașovschi a anunțat că părăsește grupul parlamentar Pro Moldova și se alătură Platformei „Pentru Moldova”, din care face parte și fracțiunea Partidul „ȘOR”.

Reprezentanții Platformei „Pentru Moldova” l-au felicitat pe Gheorghe Brașovschi pentru decizie.

„Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”, se arată într-un mesaj publicat de „Pentru Moldova”.

Amintim că, pe 2 noiembrie, deputații care au părăsit PDM, apoi Partidul Pro Moldova, au anunțat crearea unei noi entități politice. Într-o declarație semnată de Sergiu Sârbu, Ruxanda Glavan, Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici se anunță crearea unei Platforme parlamentare „Pentru Moldova”, din care face parte și fracțiunea Partidul „ȘOR”.Ulterior, acestora li s-au alăturat și alți deputați din grupul parlamentar Pro Moldova.

În total, Platforma „Pentru Moldova” numără deja 16 deputați: 9 ai fracțiunii Partidul „ȘOR” și 7 deputați neafiliați.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: