Directorul Moldsilva și-a dat demisia
Full Article 1 minutes read

Directorul Moldsilva și-a dat demisia

Agenția Moldsilva a rămas fără conducere după ce Vadim Stîngaci și-a dat demisia din funcția de director al instituției. Pentru Ziarul de Gardă, Vadim Stângaci a declarat că a depus cererea de demisie încă săptămâna trecută și aceasta a fost deja aprobată, iar motivele pentru care a demisionat sunt personale.

„Da, am depus cerere de demisie. Motivul este personal, vă spun sincer. Nu are nicio legătură, nu există nicio presiune, am depus cererea de demisie din motive personale. Cererea de demisie am depus-o săptămâna trecută și a fost acceptată. Vă asigur că am depus cererea de demisie din motive personale”, a declarat Stîngaci pentru Ziarul de Gardă.

Vadim Stîngaci a fost desemnat câștigătorul concursului pentru funcția de director al Agenției Moldsilva la 2 noiembrie 2021. Acesta a deținut anterior funcția de șef adjunct al Inspectoratului pentru protecția mediului și funcția de șef interimar al Inspectoratului.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: