DOC Compania Energocom are un nou director interimar. Cine este Victor Bînzari și ce avere declară
Full Article 2 minutes read

DOC Compania Energocom are un nou director interimar. Cine este Victor Bînzari și ce avere declară

Directorul general al Agenției Proprietăți Publice Eugeniu Cozonac l-a prezentat colectivului pe noul director interimar al întreprinderii Victor Bînzari, care a fost promovat din postul de vicedirector. Cel din urmă a menționat că împrejurările actuale „presupun multe schimbări complicate ce trebuie făcute rapid”.

Victor Bînzari a fost numit director adjunct al Energocom pe 8 decembrie 2021. A activat anterior în companii cu profil energetic, de microfinațare și a fost, între 2015 și 2017, vicepreședintele raionului Ialoveni.

Directorul general al Agenției Proprietăți Publice i-a cerut noului manager-șef al Energocom să ofere stabilitate colectivului întreprinderii și i-a urat „succes în gestionarea provocărilor în perioada de furtună prin care trece sectorul energetic din întreaga lume”.

Victor Bînzari a spus că contextul actual presupune multe schimbări complicate ce trebuie făcute rapid „iar Energocom să fie pregătită de orice evoluție”.

De menționat că în 2021, Bînzari a ridicat un salariu de 71 099 de lei de la Energocom, iar din activitatea sa la compania AIK Energy SRL – 353 479 de lei.

Potrivit declarației de avere și interese personale, Bînzari deține patru terenuri: două intravilane și două agricole. El mai are două automobile: o Skoda Octavia din 2019 și procurată în 2021 cu 257 720 de lei și o Toyota Avensis din 2006, procurată în 2013 cu 50 de mii de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: