DOC Recean a invitat la Guvern președinții de raioane, primarul capitalei și bașcanul Găgăuziei 
Full Article 50 second read

DOC Recean a invitat la Guvern președinții de raioane, primarul capitalei și bașcanul Găgăuziei 

Președinții de raioane, primarul general al municipiului Chișinău, primarul municipiului Bălți și guvernatorul UTA Găgăuzia au fost invitați la Guvern la o ședință de lucru cu premierul Dorin Recean. 

Potrivit unui document semnat de secretarul general al Guvernului Artur Mija, președinții de raioane, primarul general al municipiului Chișinău, primarul municipiului Bălți și guvernatorul UTA Găgăuzia au fost invitați la Guvern „în scopul asigurării unui dialog eficient dintre Guvern și reprezentanții autorităților administrației publice locale, precum și examinarea subiectelor de actualitate și importanță majoră”.

Ședința de lucru va avea loc pe 17 mai, ora 16:00, la Casa Guvernului. Invitații urmau să-și confirme prezența până pe 16 mai.

DOC Recean a invitat la Guvern președinții de raioane, primarul capitalei și bașcanul Găgăuziei 

De menționat că Irina Vlah deține la moment funcția de bașcan în exercițiu al UTA Găgăuzia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: