Doi frați din Bălți sunt suspectați de omor: după ce au consumat alcool, între ei și victimă s-a iscat un conflict
Full Article 2 minutes read

Doi frați din Bălți sunt suspectați de omor: după ce au consumat alcool, între ei și victimă s-a iscat un conflict

Doi frați de 30 de ani, originari din mun. Bălți, sunt suspectați de omorul unui bărbat. Audiați de polițiști, bănuiții au declarat că împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict în rezultatul căruia bărbatul a decedat. Cei doi frați au fost reținuți pe un termen de 72 de ore.  

Polițiștii din Bălți au fost sesizați aseară, în jurul orei 18:55, de o locuitoare a municipiului, care a spus că pe teritoriul unei foste băi din oraș, la sol se află cadavrul unei persoane.

La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 29 de ani, locuitor al mun. Bălți. Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple urme de maltratare în special în regiunea capului și a gâtului.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de polițiștii, la scurt timp suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați de 30 de ani, anterior judecați pentru diferite infracțiuni.

Audiați de polițiști, bănuiții au declarat că împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict.

În timpul altercațiilor, victima ar fi scos un cuţit de bucătărie și l-a ameninţat pe unul dintre frați, astfel celălalt i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu pumnii peste diferite părţi ale corpului şi în cap.

În urma leziunilor primite, victima a decedat. Potrivit oamenilor legii, a fost inițiată o cauză penală.

Conform legii penale, persoana vinovată în comiterea infracțiunii de omor intenționat riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 ani sau detenţiune pe viaţă.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: