Doliu la Comrat, după ce un băiat de 10 ani a fost călcat de o mașină în timp ce traversa strada: „Amintirea ta va trăi veșnic în inimile noastre”
Full Article 2 minutes read

Doliu la Comrat, după ce un băiat de 10 ani a fost călcat de o mașină în timp ce traversa strada: „Amintirea ta va trăi veșnic în inimile noastre”

Doliu la Comrat, după ce un copil de doar zece ani a decedat în drum spre spital, după ce a fost tamponat de o mașină, în timp ce trecea strada neregulamentar. Liceul „Mihai Eminescu” din regiune, în care băiatul își făcea studiile, a deplâns moartea copilului și a transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Profesorii de la Liceul „Mihai Eminescu” din Comrat spun că Victor era un copil cuminte și străduitor. În acest an, el a trecut în clasa a IV-a. „Nu există cuvinte care să ușureze durerea pe care o simțim în aceste momente. Victor a fost o prezență minunată în viețile noastre, iar amintirile calde despre el vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina instituției de învățământ.

Reamintim că tragicul accident rutier a avut loc în seara zilei de 13 septembrie. Potrivit oamenilor legii, Victor a coborât din microbuzul care staționa pe carosabil pentru a debarca pasagerii și a traversat strada neregulamentar. El a fost tamponat de un automobil, condus de un bărbat de 35 de ani, care a ieșit pe contrasens.

În urma impactului, minorul a decedat în timp ce era transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat că șoferul automobilului nu era în stare de ebrietate la volan.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: