Dosarul Energocom: Ședința de judecată a fost amânată, deși Dodon era prezent în sală
Full Article 50 second read

Dosarul Energocom: Ședința de judecată a fost amânată, deși Dodon era prezent în sală

Prima ședință de judecată în dosarul Energocom, în care este vizat fostul șef de stat Igor Dodon a fost amânată. Unul dintre membrii completului de judecată nu a putut fi prezent la ședință.

Pe 26 septembrie urma să aibă  prima ședință în dosarul Energocom la instanța Buiucani. La ora stabilită, Dodon și avocații săi au venit în instanță. Judecătoarea Angela Catană a spus însă că ședința nu a putut avea loc. Motivul a fost absența judecătorului Alexandru Negru. Următoarea ședință de judecată a fost programată pentru 6 octombrie.

Amintim că, în cadrul acestui dosar penal, fostului șef de stat i se incriminează săvârșirea infracțiunii de depășire a atribuțiilor de serviciu, de o persoană cu funcție de demnitate publică, în interesul unui grup criminal organizat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: