După Premier Energy, și FEE Nord cere majorarea tarifului la lumină: cât ar putea achita consumatorii din nordul Moldovei
Full Article 40 second read

După Premier Energy, și FEE Nord cere majorarea tarifului la lumină: cât ar putea achita consumatorii din nordul Moldovei

Consumatorii din nordul Moldovei, deserviți de FEE Nord, ar putea achita mai mult pentru lumină. Furnizorul de energie electrică a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) să fie majorat tariful pentru consumatorii finali.

FEE Nord solicită 3,01 lei pentru un kWh. La momentul actual, consumatorii achită 2,88 lei/kWh.

Ultima dată, tariful pentru consumatorii deserviți de FEE Nord a fost micșorat cu 32 de bani, pe 10 noiembrie 2023.

Amintim, a depus o solicitare la ANRE și Premier Energy. Furnizorul solicită 2 lei și 77 bani pentru un kilowatt/oră. În prezent, consumatorii casnici din centrul și sudul țării, deserviți de Premier Energy, achită 2 lei și 39 de bani pentru un kWh.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: