De astăzi, locuitorii Republicii Moldova achită mai puțin pentru lumină și căldură
Full Article 1 minutes read

De astăzi, locuitorii Republicii Moldova achită mai puțin pentru lumină și căldură

Noile tarife la lumină și căldură, aprobate de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pe 19 martie, au intrat în vigoare pe 21 martie. Se întâmplă după ce decizia Agenției a fost publicată în Monitorul Oficial

Potrivit deciziei ANRE din 19 martie cu privire la energia electrică, consumatorii casnici din centrul și sudul țării vor achita 2 lei și 34 de bani pentru un kWh, cu 5 bani mai puțin decât achitau anterior. Consumatorii din nordul țării vor achita 2 lei și 84 de bani pentru un kWh, cu 4 bani mai puțin decât achitau anterior.

ANRE a aprobat și noi prețuri la căldură pentru locuitorii din Chișinău și Bălți. Consumatorii din capitală vor achita 2138 de lei pentru o gigacalorie, cu 636 de lei mai puțin. Iar consumatorii din Bălți vor achita 2 245 de lei pentru o gigacalorie, cu 970 de lei mai puțin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: