UPDATE Facebook și Instagram – indisponibile circa o oră. Zeci de meme-uri amuzante cu Mark Zuckerberg pe Twitter
Full Article 3 minutes read

UPDATE Facebook și Instagram – indisponibile circa o oră. Zeci de meme-uri amuzante cu Mark Zuckerberg pe Twitter

Rețeaua de socializare Facebook pare să sufere de o pană masivă în seara de 5 martie. Utilizatorii raportează probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu accesul la Facebook Messenger, scrie Hotnews.ro.

UPDATE (18:30) Rețeaua Facebook este din nou disponibilă.

Problemele par să fi apărut în jurul orei 17:00, când utilizatorii au raportat că au fost scoși afară subit din conturile lor de Facebook și Facebook Messenger, fără posibilitatea de a se reconecta.

Utilizatorii relatează că platforma Facebook îi informează că au introdus parola greșită când încearcă să reintre în conturi. Se pare că problema persistă și după schimbarea parolei și are legătură cu o pană generală a Facebook.

Site-ul DownDetector, care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, a înregistrat în jurul orei 17:00 o creștere vertiginoasă a numărului de reclamații privind faptul că platforma Facebook a devenit indisponibilă miercuri.

65% dintre reclamații sunt legate de conectarea la contul de Facebook, 30% privind conectarea la server și 5% în legătură cu aplicația mobilă a Facebook, deși e foarte posibil ca diferențele să se datoreze unor confuzii legate de accesarea serviciilor.

Probleme cu Facebook, Instagram, WhatsApp

DownDetector a înregistrat, de asemenea, în jurul orei 17:00 o creștere subită a reclamațiilor legate de platformele Instagram și WhatsApp, la fel deținute de grupul Meta fondat și condus de Mark Zuckerberg.

Site-ul DownDetector a înregistrat până acum 300.000 de reclamații privind căderea Facebook și 47.000 legate de Instagram.

Val de meme-uri pe online

La scurt timp după ce pana de pe Facebook și Instagram a început, platforma X (fosta Twitter) a fost inundată de meme-uri cu Mark Zuckerberg.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: