Fără colete și scrisori spre Rusia. Precizările întreprinderii Poșta Moldovei
Full Article 2 minutes read

Fără colete și scrisori spre Rusia. Precizările întreprinderii Poșta Moldovei

Poșta Moldovei a anunțat, pe 28 iulie, că a oprit temporar trimiterea coletelor și scrisorilor spre Federația Rusă. Întreprinderea a precizat că trimiterile poștale din Rusia spre Moldova vor putea fi primite de clienți. 

Potrivit întreprinderii, începând cu 28 iulie se sistează temporar trimiterea colectelor spre Rusia.

„În legătură cu imposibilitatea expedierii trimiterilor poștale internaționale cu destinația Rusia, Î. S. „Poșta Moldovei” anunță suspendarea temporară a recepționării tuturor trimiterilor poștale spre această destinație. Prin urmare, începând cu data de 28.07.2023, se sistează recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre Federația Rusă”, se arată într-un mesaj al reprezentanților întreprinderii.

Se menționează că trimiterile din Federația Rusă, expediate spre Republica Moldova, vor putea fi primite de către clienți.

„Depunem efort maxim întru identificarea căilor logistice și a soluțiilor în termeni cât mai restrânși pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”, se mai arată în declarația întreprinderii de stat.

Ultima dată Poșta Moldovei a oprit temporar trimiterea coletelor și scrisorilor spre Rusia pe 19 mai 2023. Ulterior, în iunie, întreprinderea a reluat recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: