VIDEO Femeia din Sîngerei, înjunghiată în plină stradă, a fost transportată de SMURD la Chișinău: S-a târât însângerată câțiva metri
Full Article 4 minutes read

VIDEO Femeia din Sîngerei, înjunghiată în plină stradă, a fost transportată de SMURD la Chișinău: S-a târât însângerată câțiva metri

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată de un tânăr în plină stradă. Incidentul s-a produs în apropiere de Judecătoria Sîngerei. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere video se vede cum tânărul fuge de la fața locului după ce i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu cuțitul și i-a sustras portmoneul cu peste 10 000 de lei. Pe 25 august, victima a fost transportată în stare gravă la Chișinău, după ce a fost operată de urgență.

Traumatism acut, traumatism asociat cu o plagă penetrată în cavitatea abdominală cu lezarea ficatului și vaselor magistrale. Plagă penetrantă a cavității cutiei toracice cu hemnopneumatorucs. Plagă tăiată treimii de stale, pe partea volară a brațului stâng cu lezarea arteriei ulnare și legamentul flexus palmares longus. Șoc hemoragic ireversibil. Ea este acum sub aparatul de respirație artificală. „, a spus Ion Galus, medic ortoped traumatolog SR Sîngerei, scrie NordNews.

La scurt timp după comiterea infracțiunii, făptașul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 31 de ani, locuitor al orașului Sîngerei, anterior cercetat penal pentru mai multe infracțiuni.

De acolo de unde a înjunghiat-o, ea a venit până aici. Iată sângele, iată urma ei. Eu am chemat salvarea. A reușit să-mi zică să chem salvarea. El deja s-a dus încolo, prin parc.

Credeam că ceva s-a întâmplat cu vreun copil. I-am spus fiicei mele: „Tania, ieși te rog.” Poate un câine a mușcat vre-un copil. Ea a ieșit, dar ea deja stătea întinsă. S-a târât până aici„, au povestit martorii despre întâmplarea incidentului.

Victima, mama a doi copii și asistentă medicală, mergea la muncă când a fost atacată din spate.

Ea pe aici se duce la lucru. A sunat telefonul ei, soția mea a vorbit cu bărbatul ei și i-a spus ce s-a întâmplat.

Prima dată. Noi debia azi am văzut așa ceva, de când trăim aici, prima dată.

Noi ne temem. Noi trăim aici în mahala. Dormim cu ușa deschisă afară, că e foarte cald. Chiar ne temem să dormim în casă, nici nu te pui cu mintea cuiva„, au spus locuitorii or. Sîngerei.

Consilierul raional din Sîngerei, Oleg Cernei, acuză forțele de ordine de acoperirea unui grup de consumatori de droguri și cere demisia șefului interimar al Inspectoratului de Poliție Sîngerei.

Eu cel puțin am informat de câteva ori inspectorii de poliție despre faptul că, există un grup de consumatori de droguri, există câteva rețele de realizare ale acestor droguri. Poliția știe foarte bine de aceste cazuri. Avem sectorul nr. 1 – Sîngerei, Copăceni, Pepeni, Grigorovca, un singur colaborator de poliție pe așa zonă. Aici cred că avem o mare carență a Ministerului Afacerilor Interne la capitolul combaterea consumului de droguri„, a spus consilierul raional din Sîngerei, Oleg Cernei.

De cealaltă parte, Mihai Banaru respinge acuzațiile aduse. Iar analizele de laborator vor arăta dacă atacatorul era sau nu drogat.

Persoana a fost reținută în scurt timp și și-a recunoscut vina. A fost pornită o cauză penală. Persoanele care v-au transmis infomațiile date, să vină să le comunice nouă despre ce grupare este vorba. Noi lucrăm în direcția dată„, a comunicat Mihai Banaru, șef-interimar la IP Sîngerei.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Astăzi, femeia a fost transportată pe cale aeriană la Chișinău, cu ajutorul unui echipaj SMURD Iași.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: