Femeie de 70 de ani din Chișinău, căutată fără succes de două săptămâni. Rudele nu exclud că a fost răpită
Full Article 2 minutes read

Femeie de 70 de ani din Chișinău, căutată fără succes de două săptămâni. Rudele nu exclud că a fost răpită

O femeie, în vârstă de 70 de ani, care locuia pe strada Andrei Doga din sectorul Rîșcani al capitalei, este căutată cu disperare de rude. Fiica femeii nu exclude că aceasta a fost răpită. Poliția, dar alte ONG-uri se ocupă de dispariția ei.

Varvara Cebotari era vizitată de fiicele sale de două ori pe săptămână: marți și sâmbătă. Pe 21 iulie, una din fiicele sale pe nume Ina a văzut-o pentru ultima oară, când i-a adus produsele alimentare. Revenind marți, 25 iulie, femeia deja nu era acasă, însă fiica sa a crezut că este la plimbare și i-a lăsat produsele și a plecat. Ulterior, când pe 28 iulie, cea de-a doua fiică pe nume Inga a revenit, a observat că punga nu a fost atinsă și atunci a alertat poliția.

Fiica Varvarei Cebotari, Inga, mărturisește că mama niciodată nu pleca departe de casă. Deseori se plimba în fața blocului și în parcul din apropiere.

„Ea nu se urca nici în troleibuz pentru că nu mai cunoștea orașul. Se ducea doar în parcul din apropiere. Vecinii mi-au spus că făcea de obicei câte un cerc și se ducea acasă”, își amintește Inga.

Inga nu cunoaște în ce era îmbrăcată mama sa, dar cel mai probabil avea o geantă albă, unde și-ar fi luat cheile de la apartament, întrucât banii și actele au rămas acasă. Totodată, femeia nu avea un deget la mâna dreaptă.

Fiica femeii spune că aceasta ar fi putut pleca și în sectorul Poșta Veche, unde anterior a locuit mama și fratele Varvarei.

Persoanele, care au văzut-o pe Varvara Cebotari sau o femeie cu trăsături asemănătoare, sunt rugați să apeleze la numărul 068809109 sau 079189115.

Femeie de 70 de ani din Chișinău, căutată fără succes de două săptămâni. Rudele nu exclud că a fost răpită Femeie de 70 de ani din Chișinău, căutată fără succes de două săptămâni. Rudele nu exclud că a fost răpită

Femeie de 70 de ani din Chișinău, căutată fără succes de două săptămâni. Rudele nu exclud că a fost răpită


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: