34 de pasageri ai cursei FlyOne „Chișinău-Erevan” au rămas fără loc în avion. Ce s-a întâmplat
Full Article 2 minutes read

34 de pasageri ai cursei FlyOne „Chișinău-Erevan” au rămas fără loc în avion. Ce s-a întâmplat

Circa 34 de pasageri ai cursei FlyOne „Chișinău-Erevan” din 17 august au rămas fără loc în avion. S-a întâmplat după ce operatorul aerian a vândut 180 de bilete, iar pe aeroportul din Chișinău a sosit o aeronavă de 146 de locuri. Informația a fost raportată pentru NM de către una dintre persoanele, care a avut de suferit în urma acestui incident. FlyOne dă vina pe partenerii din Armenia.

„Am cumpărat un bilet Chișinău-Erevan-Chișinău cu peste 326 de euro. A doua zi, am primit o notificare că zborul meu a fost anulat și mi-au oferit un bilet pentru un alt zbor. Am fost de acord”, a declarat bărbatul pentru NM.

Potrivit pasagerului, cu 24 de ore înainte de plecare, a mers pe site-ul companiei aeriene pentru a face check-inul pentru zbor. Cu toate acestea, în timpul procesului s-a dovedit că nu erau suficiente locuri în avion.

„Serviciul de asistență pentru clienți nu mi-a răspuns. În timpul check-inului de la Aeroport, mi-au spus că nu e loc pentru mine în avion. Avionul cu 180 de locuri s-a defectat și a sosit altă aeronavă de 146 de locuri. Sistemul însuși a ales pe cine să „tăie” din listă. Cea mai apropiată dată pentru care s-au oferit să reprogrameze biletele este 24 august”, a adăugat bărbatul.

Contactată de NM, PR manager-ul FlyOne Alexandra Gîrbu, a explicat că zborul „Chișinău-Erevan” a fost operat de Fly One Armenia, subsidiară a companiei aeriene low-cost din Moldova.

„Trebuie pe ei să-i contactați”, a adăugat Gîrbu.

NM a solicitat un comentariu de la Fly One Armenia, însă până la momentul publicării articolului nu am primit un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: