(VIDEO) O nouă reținere a unui zbor FlyOne spre Grecia. Ce spun oamenii de la Aeroport
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) O nouă reținere a unui zbor FlyOne spre Grecia. Ce spun oamenii de la Aeroport

Pasagerii cursei Chișinău-Heraklion, planificată de FlyOne pentru ora 04:40 pe 5 iulie, se plâng că zborul lor s-a întârziat și că a fost modificată ora decolării aeronavei de trei ori. 

Pentru NM, unul dintre pasagerii cursei a declarat că începând cu ora 4 dimineața a fost schimbată ora zborului de trei ori. La un moment dat, pasagerii au fost urcați în autobuze și în apropiere de avion li s-a spus că planurile s-au schimbat și au fost întorși spre clădirea Aeroportului. Unul din pasageri a menționat că oamenii intenționat au stat afară și nu au intrat în clădire.

Totodată, pasagerilor li s-ar fi spus că un scaun al avionului ar fi fost defectat și că acesta ar fi motivul întârzierii.

Contactați de NM pentru un comentariu, reprezentanții FlyOne au declarat că revin mai târziu cu o reacție.

Potrivit panoului online de la Aeroport, cursa planificată la ora 04:40 se reține și urma să decoleze la ora 08:50. La momentul publicării știrii – ora 09:12, la categoria statutul zborului se menționează că are loc îmbarcarea pasagerilor.

(VIDEO) O nouă reținere a unui zbor FlyOne spre Grecia. Ce spun oamenii de la Aeroport

airport.md

UPDATE 09:22. Îmbarcare închisă, se menționează la statutul zborului.

(VIDEO) O nouă reținere a unui zbor FlyOne spre Grecia. Ce spun oamenii de la Aeroport

airport.md

UPDATE 09:30. Reprezentanții FlyOne au declarat pentru NM că reținerea a avut loc din cauza unei defecțiuni, însă la acest moment aeronava „este în stare perfectă de a efectua zborul”: „Avionul este deja în zbor. A fost o întârziere mică care a fost din cauza piesei care trebuia să fie adusă pentru această aeronavă, care fusese defectată. Avionul este reparat, este adus în ordine, este în stare perfectă de a efectua zborul”.

Amintim că în ajun, o cursă Chișinău-Heraklion, operată de compania FlyOne, s-a reținut cu mai mult de 14 ore din cauza unei defecțiuni tehnice a unui avion. Aeronava urma să decoleze la ora 08:25, pe 4 iulie. Potrivit psihologului ucrainean Natalia Podoleak, cu această cursă planificau să zboare copiii din Ucraina care aveau nevoie de reabilitare. Într-un final, aeronava a decolat la ora 23:09, aceeași zi. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: