(FOTO) Acoperișul unui bloc din Ceadîr-Lunga a fost luat de vânt
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Acoperișul unui bloc din Ceadîr-Lunga a fost luat de vânt

Din cauza vântului puternic, acoperișul unui bloc de locuit din orașul Ceadîr-Lunga a fost grav avariat. Informația a fost confirmată, pe 12 martie, de către primarul orașului, Anatol Topal, care a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii.

Potrivit edilului, pagubele sunt estimate la 250 mii lei. Angajații primăriei Ceadîr-Lunga au apelat la Comisia pentru situații de urgență din Găgăuzia cu rugămintea de a aloca asistență financiară din fondul de rezervă – 200 mii lei.

„Suma totală estimată pentru instalarea unui nou acoperiș de 430 metri pătrați este de 342 841 lei. Diferența de 142 841 lei va fi acoperită din fondul de rezervă al bugetului Cahul-Lunga și de asociația locatarilor blocului de locuințe”, a informat Topal.

Amintim că, pe 12 martie, în Republica Moldova sunt prognozate ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor continua să cadă și pe parcursul zilei de miercuri.

(FOTO) Acoperișul unui bloc din Ceadîr-Lunga a fost luat de vânt

Facebook/Анатолий Топал

(FOTO) Acoperișul unui bloc din Ceadîr-Lunga a fost luat de vânt

Facebook/Анатолий Топал


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: