FOTO Traficul pe podul din Crimeea – oprit pentru a treia oară timp de 24 de ore: sunt raportate explozii
Full Article 1 minutes read

FOTO Traficul pe podul din Crimeea – oprit pentru a treia oară timp de 24 de ore: sunt raportate explozii

Circulația pe podul din Crimeea a fost blocată, pentru a treia oară timp de 24 de ore. Meduza scrie că sunt raportate explozii. 

Astra menționează că locuitorii din Kerci, oraș din Crimeea, au alertat despre cel puțin opt explozii. Potrivit Mash, în zona podului din Crimeea activează sistemul de apărare aeriană.

O altă rachetă ucraineană a fost doborâtă peste strâmtoarea Kerci, a spus șeful Crimeei anexate Serghei Aksenov. Anterior el a anunțat despre două rachete doborâte în zona podului din Crimeea. 

Ministerul rus al Apărării a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei au atacat din nou podul cu o rachetă transformată într-o versiune de lovitură a rachetei ghidate antiaeriene S-200. Potrivit instituției, racheta a fost detectată și doborâtă în aer. Nu au fost raportate victime și pagube, a precizat Ministerul. Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că în noaptea de 12 august, Crimeea a fost atacată de 20 de drone, toate fiind distruse. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: