FOTO/VIDEO Autoritățile ruse anunță că Moscova a fost atacată cu drone. Sunt distrugeri?
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Autoritățile ruse anunță că Moscova a fost atacată cu drone. Sunt distrugeri?

Moscova a fost atacată cu drone, a anunțat primarul Serghei Sobianin. El a adăugat că unele clădiri s-au ales cu pagube nesemnificative și că nici o persoană nu a avut grav de suferit. 

Sobianin a declarat, potrivit RBK, că Moscova a fost atacată cu drone iar unele clădiri s-au ales cu pagube nesemnificative.

„Toate serviciile de urgență ale orașului sunt la locul incidentelor. Investighează împrejurările. La moment, nimeni nu a avut de suferit serios”, a menționat Sobianin.

Potrivit Ria, dronele au lovit două clădiri rezidențiale din Moscova. Nimeni nu a fost rănit, potrivit sursei. Se mai precizează că o dronă a lovit etajele superioare ale unei clădiri rezidențiale din strada Profsoiuznaia 98. Fațada și ferestrele clădirii au fost distruse. A doua dronă a lovit o clădire rezidențială de 24 de etaje de pe strada Atlasova (Noua Moscovă).

Radio Svoboda scrie că atacul s-a produs la ora 4 dimineața. Sursa mai menționează că locuitorii de lângă Moscova din Odințovo, Krasnogorsk și Kunțevo au auzit sunetele exploziilor.

Potrivit Baza, în dimineața zilei de 30 mai mai mult de zece drone au fost doborâte în regiunea Moscovei.

UPDATE: Ministerul rus al Apărări a declarat că „dimineața, regimul de la Kiev a lansat un atac terorist cu vehicule aeriene fără pilot asupra obiectelor din Moscova”. Instituția a menționat că opt vehicule aeriene fără pilot de tip aeronave au fost implicate în acest sens. „Toate dronele inamicilor au fost lovite”, a declarat Ministerul, scrie Ria Novosti.

Ucraina nu a comentat deocamdată informația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: