FOTO/VIDEO Primele imagini cu distrugerile provocate în urma atacului asupra Kievului
Full Article 40 second read

FOTO/VIDEO Primele imagini cu distrugerile provocate în urma atacului asupra Kievului

Administrația prezidențială a Ucrainei a publicat fotografii cu distrugerile provocate în urma atacului de astăzi asupra Kievului.

Se menționează că printre răniți este și o fată de 14 ani.

Primarul Kievului Vitalii Kliciko a spus că forțele de apărare aeriană au distrus 15 rachete care au trecut deasupra Kievului. Kliciko a precizat că s-a putea deconecta și la Kiev lumina.

Menționăm că din cauza amenințărilor cu rachete, la Odesa și Dnepropetrovk a fost întreruptă de urgență energia electrică. Și orașul Lvov a rămas fără lumină.

Bilanțul atacului de astăzi asupra Ucrainei: 120 de rachete.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: