Gardul Poliției de Frontieră Brînza, doborât de o mașină care se deplasa cu viteză excesivă
Full Article 30 second read

Gardul Poliției de Frontieră Brînza, doborât de o mașină care se deplasa cu viteză excesivă

Un automobil, condus de un tânăr de 22 de ani, a lovit și deteriorat gardul Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Brînza din raionul Cahul, după ce a derapat de pe traseu din cauza vitezei excesive, anunță Poliția de Frontieră. Cazul a avut loc pe 20 iulie, în jurul orei 10:30.

În urma accidentului, șoferul de 22 de ani, locuitor al raionului Cahul, a suferit leziuni ușoare.

Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și documentarea cazului a fost solicitată intervenția serviciului de urgență 112.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: