Gata cu caruselele ruginite de la Valea Trandafirilor? Autoritățile pun în funcțiune utilaje noi
Full Article 50 second read

Gata cu caruselele ruginite de la Valea Trandafirilor? Autoritățile pun în funcțiune utilaje noi

Caruselele „Carnaval”, „Romanița” și „Scrânciobul” din parcul de distracții de la Valea Trandafirilor au fost demolate. În locul acestora vor fi amenajate utilaje noi, procurate din Uniunea Europeană. Informația a fost confirmată pentru NM de către şeful Direcției Parcurilor de Cultură și Odihnă din Chișinău, Alexandru Zaharov.

Alexandru Zaharov susține că lucrările trebuie să fie finalizate până la 1 mai. În total, Direcției Parcurilor de Cultură și Odihnă va achita pentru reamenajarea parcului circa un milion de lei.

Cele mai multe dintre parcurile de distracţii din Chişinău au fost construite în perioada sovietică. Printre cele mai populare carusele ale parcului se numără „Observatorul” sau cunoscut în popor sub denumirea „Roata Dracului”, „Trenulețul” și „Romanița”. În acest parc de distracții, mai pot fi găsite și Automate Electronice (care sunt puse în mișcare cu jetoane și reprezintă jocuri de arcadă din perioada URSS).

Gata cu caruselele ruginite de la Valea Trandafirilor? Autoritățile pun în funcțiune utilaje noi

chsvteme


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: