Google, amendat cu peste 21 de miliarde de ruble în Federația Rusă: ce refuză să facă compania
Full Article 1 minutes read

Google, amendat cu peste 21 de miliarde de ruble în Federația Rusă: ce refuză să facă compania

În Federația Rusă, instanța i-a aplicat corporației Google o amendă în valoare de 21,077 miliarde de ruble pentru că cea din urmă nu a eliminat unele informațiile interzise în Rusia. Aceasta este a doua amendă pentru Google în Federația Rusă, în ultimul an, potrivit TASS.

După cum s-a menționat în instanță, amenda reprezintă 10% din veniturile Google și ale afiliaților în Rusia.

Hotărârea instanței de judecată poate fi atacată în procedură cu recurs în termenii stabiliți de lege.

De menționat că în decembrie 2021, instanța din Moscova i-a aplicat corporației din Rusia o amendă în valoare de 7,2 miliarde de ruble. De cealaltă parte, compania a contestat fără succes decizia în instanța de judecată.

În iunie, Roskomnadzor a elaborat un nou protocol împotriva Google – pentru că nu a eliminat deja pentru a doua oară materialele de pe YouTube în care „s-au găsit informații nesigure despre desfășurarea operațiunii militare speciale în Ucraina”. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: