VIDEO „Gustos și punct”. Fostele restaurante McDonald’s se redeschid cu o altă denumire
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Gustos și punct”. Fostele restaurante McDonald’s se redeschid cu o altă denumire

Fostele restaurente McDonald’s din Rusia, care și-au schimbat proprietarul și brandul, au început să se redeschidă, după trei luni de pauză. Acum, acestea se numesc „Gustos și punct”, informează, pe 12 iunie, agenția Interfax.

Astăzi, în Moscova și suburbiile acesteia s-au redeschis 15 restaurante noi, iar luni, 13 iunie, încă 50. Până la sfârșitul lunii curent vor apărea încă  circa 200 de restaurante, iar ulterior, până la 100 pe săptămână.

La Moscova, o coadă imensă s-a format în fața unui restaurant, înainte de deschidere.

Amintim că, pe 14 martie, McDonald’s și-a închis rețeaua de restaurante în Federația Rusă, iar pe 16 iunie, compania și-a anunțat suspendarea activității pe piața rusă.

Criza umanitară, provocată de războiul din Ucraina și situația instabilă au făcut ca McDonald’s să ajungă la concluzia că afacerile în Rusia nu sunt practice și nu corespund valorilor McDonald’s”, a explicat compania.

Noul proprietar al afacerii McDonald’s  în Rusia a devenit Alexandr Govor, care din 2015 administra 25 de restaurante, sub franciză, în Siberia.

În total, rețeaua McDonald’s  în Rusia număra peste 850 de restaurante fast food.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: