Imagini noi cu jurnalista din Rusia, bătută crunt în Cecenia. Moscova spune că leziunile sunt „moderate” și „minore”
Full Article 1 minutes read

Imagini noi cu jurnalista din Rusia, bătută crunt în Cecenia. Moscova spune că leziunile sunt „moderate” și „minore”

Rusia anunță că a inițiat o anchetă penală, după ce jurnalista Novaya Gazeta Elena Milașina și pe avocatul Alexandr Nemov au fost atacați de persoane necunoscute, pe 4 iulie, în Cecenia. Baza scrie că dosarul a fost inițiat în baza a două articole: provocarea vătămării corporale moderate și minore. Între timp, noi imagini cu jurnalista în vârstă de 45 de ani, din timpul unei examinări într-o clinică din Moscova, au apărut în spațiul public.

Amintim că Elena Milașina și Alexandr Nemov au fost atacați pe 4 iulie, de persoane necunoscute, în drumul de la aeroportul Groznîi din Republica Cecenă. Cei doi au fost bătuți crunt, inclusiv cu bastoane și picioarele în față. Atacatorii au distrus, inclusiv, echipamentele tehnice și actele pe care cei doi le dețineau asupra lor.

Imaginile cu jurnalista, în vârstă de 45 de ani, aflată în spital, cu brațele bandajate, părul parțial ras de atacatori şi cu fața pătată de verde de briliant au devenit virale în întreaga lume şi au stârnit indignare în Rusia şi în străinătate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: