Încă 20 de zile de arest la domiciliu pentru Marina Tauber: „Decizia a fost așteptată”
Full Article 2 minutes read

Încă 20 de zile de arest la domiciliu pentru Marina Tauber: „Decizia a fost așteptată”

Deputata și vicepreședinta Partidului „ȘOR” Marina Tauber, vizată în două cauze penale, va sta încă alte 20 de zile în arest la domiciliu. Informația a fost confirmată pentru NM de reprezentanții Procuraturii Anticorupție. 

„Confirmăm prelungirea mandatului de arest la domiciliu – 20 zile, în cazul deputatei Marina Tauber”, a comunicat serviciul de presă al Procuraturii Anticorupție pentru NM.

Potrivit Marinei Tauber, decizia judecătorilor a fost una așteptată.

„Ei se tem foarte mult că eu voi participa la proteste și că voi mobiliza mai multă lume. Înțeleg că voi fi mult mai activă în ceea ce privește soluționarea problemelor oamenilor și voi demonstra tuturor că suntem singura forță care este în stare să conducă țara”, a reacționat Tauber, potrivit unui comunicat al Partidului „ȘOR”.

Marina Tauber a fost reținută pe 21 iulie, după ce parlamentarii au lipsit-o de imunitate parlamentară. Parlamentara este acuzată de falsificarea raportului privind gestiunea financiară a partidului pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate. Potrivit cererii de ridicare a imunității, Tauber este acuzată, de asemenea, că ar fi acceptat cu bună știință finanțarea Partidului Politic „ȘOR” din partea unui grup criminal organizat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: