Incident la Aeroportul Chișinău: Un cetățean străin a sărit de pe trapa avionului după ce i-a fost refuzată intrarea în țară
Full Article 2 minutes read

Incident la Aeroportul Chișinău: Un cetățean străin a sărit de pe trapa avionului după ce i-a fost refuzată intrarea în țară

Un cetățean străin a sărit de pe trapa avionului la Aeroportul Internațional Chișinău. S-a întâmplat după ce poliția de frontieră a descoperit că persoana respectivă avea actele expirate și i-a fost refuzată intrarea în țară. Incidentul a avut loc pe 21 iunie, în jurul orei 03:50.

„Acționând conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au luat decizia verificării unor pasageri de la ruta „Antalya-Chișinău” nemijlocit la scara aeronavei. Ca urmare, un cetățean străin a primit refuz de intrare în Republica Moldova pe motiv că nu deținea acte valabile și nici nu și-a putut justifica scopul vizitei în țara noastră”, se arată în nota informativă a Poliției de Frontieră.

După ce i-a fost refuzată intrarea în țară, cetățeanul străin a sărit de pe trapa aeronavei.

La fața locului i-a fost acordat primul ajutor medical. Ulterior, însoțit de un echipaj al Poliției de Frontieră persoana a fost transportată la una din instituțiile medicale din capitală. Din spusele medicilor viața străinului este în afara oricărui pericol.

Poliția de Frontieră a inițiat cercetări interne în vederea elucidării circumstanțelor pe caz.

Totodată, pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor, fără a fi respectate regulile de intrare în Republica Moldova, compania aeriană riscă amendă contravențională de până la 15 000 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: