Kim Jong-un îl va vizita pe Putin la Moscova. Anterior, serviciile secrete americane au anunțat că Moscova negociază cu Phenianul livrări de arme
Full Article 50 second read

Kim Jong-un îl va vizita pe Putin la Moscova. Anterior, serviciile secrete americane au anunțat că Moscova negociază cu Phenianul livrări de arme

La o săptămână după ce mass-media a raportat informația pe surse, Kremlinul a confirmat că dictatorul nord-coreean va efectua o deplasare oficială în Rusia, la invitația omologului său rus Vladimir Putin. Vizita ar urma să aibă loc în următoarele zile.

„La invitația președintelui Federației Ruse Vladimir Putin, Kim Jong-un, președintele Republicii Populare Democrate Coreene (denumirea oficială – n. r.), va efectua în zilele următoare o vizită oficială în Federația Rusă”, se arată în nota informativă a Kremlinului.

Anterior, surse mass-media sud-coreene și rusești au raportat, pe surse, că Kim Jong-un va face o vizită în Rusia.

La sfârșitul lunii august, CNN, citând oficiali ai serviciilor secrete americane, a afirmat că negocierile dintre Rusia și Coreea de Nord privind livrările de arme pentru armata rusă se aflau într-o fază activă. Phenianul deține un stoc mare de proiectile fabricate cu ajutorul tehnologiei sovietice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: