La intrarea în Parlamentul Republicii Moldova se colectează donații pentru refugiații ucraineni
Full Article 1 minutes read

La intrarea în Parlamentul Republicii Moldova se colectează donații pentru refugiații ucraineni

Deputații și angajații Parlamentului Republicii Moldova s-au solidarizat cu poporul Ucrainei și colectează lucruri de prima necesitate pentru refugiații din țara vecină.

Un punct de colectare a plapumelor, produselor igienice, inclusiv scutece pentru copii, produse alimentare cu termen mare de păstrare, apă, cărți și jucării este disponibil chiar la parterul Legislativului.

Alături de deputați și angajați ai instituției, donații pot face toți doritorii. Aceștia sunt așteptați la intrarea centrală a Parlamentului Republicii Moldova din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.105.

***

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina.

Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Parlamentul de la Chișinău s-a întrunit în ședință și a votat pentru instituirea stării de alertă în Republica Moldova, pe o durată de 60 de zile. În Moldova au ajuns deja câteva mii de persoane din Ucraina, care au fugit din calea războiului.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: