LINELLA începe numărătoare inversă până la marea extragere a automobilului Toyota RAV 4 cu rulotă!
Full Article 2 minutes read

Campania națională “CĂLĂTOREȘTE ALTFEL –  LASĂ BUCĂTĂRIILE LUMII SĂ INTRE ÎN CASA TA! inițiată de rețeaua de magazine LINELLA, se apropie de final.

Pe parcusul a 8 săptămâni consumatorii LINELLA au reușit să facă un tur gastronomic virtual, să călătorească altfel și să descopere bucătăriile lumii din cele 4 zone diferite: mediteraneeană, europeană, estică și cea ma dragă nouă destinație – zona moldovenească.

Așa cum orice călătorie are mereu puse deoparte surprize și cadouri, săptămânal LINELLA a oferit vouchere valorice în sumă de 500 lei fiecare, la moment fiind deja un număr de 1764 norocoși din totalul de 2020 vouchere puse în joc.

Marea extragere prin tragere la sorţi a premiului mare, din cadrul campaniei, va avea loc în data de 17 decembrie 2020, începând cu ora 17:15, în direct la postul de televiziune Jurnal TV, cât și pe pagina oficială de facebook și youtube Linella.

LINELLA începe numărătoare inversă până la marea extragere a automobilului Toyota RAV 4 cu rulotă!

La tombolă vor participa toate bonurile fiscale necâștigătoare până în ziua extragerii, înregistrate în perioada 22 octombrie – 16 decembrie 2020.

Participantul extras pentru premiul mare va fi apelat de maxim două ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora înregistrate, la îndemână.

LINELLA reamintește că premiul mare este un automobil Toyota RAV4 cu rulotă și vor mai fi extrase ultimele 256 de vouchere în valoare de 500 lei fiecare.

Înregistrarea la tombolă mai este posibilă până pe 16 decembrie 2020 inclusiv. Consumatorii care fac cumpărături în magazinele Linella din țară de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, în care se regăsesc și cel puțin 2 produse din revista promoțională activă la momentul cumpărăturii, pot înregistra toate bonurile și anexele acestora pe www.calatorestealtfel.linella.md

Pentru a afla mai multe detalii și regulamentul campaniei accesează site-ul www.calatorestealtfel.linella.md

LINELLA mulţumeşte tuturor consumatorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă şi în anul care vine cu servicii de calitate şi o mulţime de oferte atractive şi proiecte noi.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: