LIVE Ministru nou – angajamente și priorități noi. Promisiunile lui Adrian Efros, la început de mandat la Interne
Full Article 2 minutes read

LIVE Ministru nou – angajamente și priorități noi. Promisiunile lui Adrian Efros, la început de mandat la Interne

Andrian Efros anunță public, pe 20 iulie, prioritățile și angajamentele Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la șefia căruia a venit acum trei zile. Se întâmplă după ce prim-ministrul Dorin Recean le-a cerut noilor miniștri de la MAI, Infrastructură și Educație, pe 19 iulie, să prezinte, în cel mult zece zile, prioritățile cu care au venit la cârma instituțiilor.

Amintim că pe 14 iulie, premierul Dorin Recean a anunțat remanieri guvernamentale. Trei miniștri și-au depus demisia: Ana Revenco – de la Ministerul Afacerilor Interne, Anatolie Topală – de la Ministerul Educației și Cercetării și Lilia Dabija – de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Pe 17 iulie, noii miniștri au depus jurământul la Președinție. Astfel, ex-deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dan Perciune a venit la cârma Ministerului Educației și Cercetării; colonelul și fostul șef al direcției de logistică a Armatei Naționale Adrian Efros a fost numit șef la Ministerul Afacerilor Interne, în timp ce ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a fost numit, din nou, Andrei Spînu.

Vezi cine este Adrian Efros și cu ce avere a venit la șefia Ministerului de Interne AICI.

Guvernul Recean a fost învestit în funcție pe 16 februarie 2023, după ce ex-premierul Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcție.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: