Locuitorii și oaspeții capitalei, așteptați în weekend la târg: se vor comercializa produse autohtone
Full Article 2 minutes read

Locuitorii și oaspeții capitalei, așteptați în weekend la târg: se vor comercializa produse autohtone

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că pe 3 și 4 iunie, în sectoarele capitalei, se vor organiza mai multe iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone.

Potrivit autorităților, acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Astfel, în sectorul Buiucani – pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, pe 3 iunie va avea loc târgul „EcoLocal”. Târgul va avea produse alimentare și nealimentare autohtone și este organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani – pe bd. Moscova 21 va avea loc un Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin 13/1 se va organiza Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe strada pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie va avea loc „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator – SC „Media Show Grup” SRL.

În sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia 26, oamenii sunt așteptați la Târgul producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” va fi un târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân – colț cu strada P. Zadnipru, va fi organizat un Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector pe adresele P. Zadnipru 2, strada Profesor Ion Dumeniuk 20, strada G. Latină 12/11, oamenii sunt așteptați la Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: