Luptătoarea Anastasia Nichita – pe primul loc în clasamentul mondial, după ce a obținut bronzul la Zagreb Open
Full Article 1 minutes read

Luptătoarea Anastasia Nichita – pe primul loc în clasamentul mondial, după ce a obținut bronzul la Zagreb Open

Luptătoarea Anastasia Nichita a ajuns în topul clasamentului mondial la categoria de 57 kg, acumulând cel mai mare punctaj, anunță Poliția de Frontieră, unde activează Nichita. Potrivit sursei citate, rezultatul vine după ce moldoveanca a obținut medalia de bronz în cadrul Turneului „Zagreb Open Ranking Series”.

Pe locul doi în clasament s-a clasat luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu, angajat și el în cadrul Poliției de Frontieră.

„Sportivul din Moldova a reușit să urce pe locul doi în cadrul Turneului Internațional din categoria Ranking Series, Zagreb Open. Colegul nostru a prezentat o performanță în categoria de până la 60 kg”, a precizat sursa citată.

Alți patru boxeri care au dus faima Poliției de Frontieră în cadrul Campionatului Republicii Moldova, poziționându-se pe primele locuri, sunt Gavriliuc Vlad – 86 kg, locul 1; Zaplitnai Andrei – 92 kg, locul 1; Zavatin Alexei – +92 kg, locul 2; Bozorov Davron – 71 kg, locul 2.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: