Magistrații au pronunțat sentința în cazul tânărului de la Costești, omorât în bătaie
Full Article 2 minutes read

Magistrații au pronunțat sentința în cazul tânărului de la Costești, omorât în bătaie

Unul dintre învinuiți de moartea lui Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani, omorât în bătaie la Costești, Ialoveni, a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip închis. Celălalt învinuit, un minor de 17 ani, a fost amendat cu 40 de mii de lei, cu dreptul de a achita doar jumătate din sumă, dacă o va plăti timp de trei zile lucrătoare.

Decizia a fost pronunțată de magistrații de la Judecătoria Hâncești, cu sediul la Ialoveni, sâmbătă, 27 iunie.

Astfel, Simion Midoni, tânărul învinuit de omorul lui Dumitru Jomir, a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip închis. Acesta are 22 de ani și a mai fost anterior judecat.

Celălalt complice, Mereacre Tudor, de 17 ani, a fost recunoscut vinovat și condamnat la o amendă de 40 de mii de lei, cu dreptul de a beneficia de o reducere de 50% dacă o va achita timp de 3 zile lucrătoare de la intrarea în vigoare a sentinței.

Amintim că tragedia s-a produs în noaptea de Revelion, în localitatea Costești din raionul Ialoveni, în jurul orei 1:30. Potrivit forțelor de ordine, victima a fost agresată de doi tineri de 21 și 16 ani din aceeași localitate. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În urma leziunilor primite, tânărul de 21 ani avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul de Urgență din mun. Chişinău, iar din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: