(FOTO) O ciclistă, lovită de un automobil în raionul Ialoveni: sportiva se antrena înainte de o cursă națională
Full Article 3 minutes read

(FOTO) O ciclistă, lovită de un automobil în raionul Ialoveni: sportiva se antrena înainte de o cursă națională

Accident în satul Costești din raionul Ialoveni. Un șofer a lovit o ciclistă, care se antrena pentru un eveniment sportiv din Republica Moldova. Polițiștii au menționat că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele accidentului. 

Poliția din Ialoveni a fost sesizată despre accident pe 17 aprilie, la ora 14:40.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un automobil de model Opel, condus de un tânăr de 21 ani, nu a ținut cont de prevederile regulamentului circulației rutiere și a tamponat lateral o femeie de 37 ani, aflată la ghidonul unei biciclete.

„Urmare a producerii accidentului, nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic, fiind testați cu aparatul Darger, s-au constat rezultate negativ la prezența alcoolului în aerul expirat”, a comunicat pentru NM ofițerul de presă Mariana Didenco.

Reprezentanta Poliției a adăugat că, în continuare, cazul este documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit informațiilor publicate pe rețelele de socializare, femeia implicată în accident este sportiva Nadea Anghel, care se antrena pentru participarea la etapa a treia din cadrul Dniester Cup 2023.

„În primele două etape a fost pe primul loc la categoria Amatori. După prima ieșire zilele trecute, a scos deja un rezultat bun schimbând bicicleta. Azi împreună cu soțul ei au ieșit la un nou antrenament, când un șofer iresponsabil se deplasa în spatele lor, i-a depășit și brusc a virat dreapta (chipurile a vrut să intre către destinație, găsit parcare). Evident Nadea nu a mai reușit să frâneze, s-a lovit în mașină și s-a ales cu ceva zgârieturi”, se arată în postarea unui internaut, din 17 aprilie.

„În loc să-și ceară scuze, au ieșit „susținătorii” șoferului și au început să-i preseze pe cicliștii, cică le-au stricat farul și zgâriat mașina… Iată deja al nu știu câtelea caz cu implicarea cicliștilor sportivi, care sunt în nesiguranță pe traseele naționale”, a adăugat el.

(FOTO) O ciclistă, lovită de un automobil în raionul Ialoveni: sportiva se antrena înainte de o cursă națională

Poliția

(FOTO) O ciclistă, lovită de un automobil în raionul Ialoveni: sportiva se antrena înainte de o cursă națională

Facebook/Dumitru Guzun

Amintim că pe 21 februarie 2023, doi bicicliști minori au fost tamponați de un automobil în apropierea localității Stăuceni. Pe 24 februarie, polițiștii au anunțat că unul dintre aceștia a decedat.

Șoferul care a lovit cei doi bicicliști, anterior a fost depistat beat la volan și privat de dreptul să conducă un automobil. În decembrie 2022, interdicția a expirat, iar acesta urma să parcurgă toate etapele legale pentru a-și restabili dreptul de a conduce un mijloc de transport.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: