Maia Sandu: „Astăzi suntem mai liberi decât pe 7 iunie 2019, dar statul nostru este în continuare la cheremul unei grupări corupte”
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu: „Astăzi suntem mai liberi decât pe 7 iunie 2019, dar statul nostru este în continuare la cheremul unei grupări corupte”

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că „astăzi suntem mai liberi decât pe 7 iunie 2019, dar statul nostru este în continuare la cheremul unei grupări corupte, în frunte cu Igor Dodon”. 

„Știu că astăzi mulți se vor lăuda că l-au alungat pe Plahotniuc de la putere. De fapt, cei care l-au fugărit pe Plahotniuc au fost oamenii acestei țări. Anume lor vreau să le mulțumesc pentru curaj, rezistență și unitate”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, PAS a luat decizia de a face coaliție cu socialiștii pentru „a pune capăt fricii și terorii”. Maia Sandu afirmă că „astăzi suntem mai liberi decât pe 7 iunie 2019”, dar „acum trebuie să facem următorul pas – să-l alungăm pe Dodon de la putere și să facem ordine până la capăt”.

Amintim că pe 8 iunie 2019, Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM au semnat un acord temporar. Acesta prevedea alegerea Zinaidei Greceanîi în funcție de președinte al parlamentului, învestirea guvernului în frunte cu Maia Sandu și votarea declarației privind caracterul capturat al instituțiilor statului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: