Maia Sandu, mesaj pentru „tricolori”, înainte de meciul cu Cehia: „Hai, Moldova, întreaga țară vă susține”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, mesaj pentru „tricolori”, înainte de meciul cu Cehia: „Hai, Moldova, întreaga țară vă susține”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de susținere pentru echipa națională de fotbal, înainte de meciul decisiv, din această seară, cu Cehia. Șefa statului spune că speră „într-o calificare istorică” a Moldovei la EURO 2024.

„Azi toată Moldova ține pumnii pentru victorie, dragă echipă națională de fotbal! Suntem mândri de voi, sunt sigură că veți da totul pe teren și sperăm cu toții într-o calificare istorică! Hai, Moldova, întreaga țară vă susține!” – a scris președinta Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Amintim că meciul disputat între naționala Moldovei și cea a Albaniei, din cadrul calificărilor pentru Campionatul European 2024,  s-a încheiat cu scor egal – 1:1. Partida a fost disputată, în seara zilei de 17 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău. După meci, Moldova s-a clasat pe locul patru în Grupa E de calificare, cu 10 puncte.

Naționala Moldovei va juca ultimul meci din cadrul calificărilor pentru UEFA EURO 2024 astăzi, 20 noiembrie, în deplasare, cu Cehia. Partida se va disputa începând cu ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în direct postul public de televiziune.

Menționăm că România va merge la EURO 2024, după victoria 2-1 cu Israel, din 18 noiembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: