Modificări în orarul de zbor al companiei Air Moldova: două aeronave, cu defecțiuni tehnice 
Full Article 2 minutes read

Modificări în orarul de zbor al companiei Air Moldova: două aeronave, cu defecțiuni tehnice 

Air Moldova anunță că orarul companiei a suferit modificări din cauza unor defecțiuni tehnice. Prin urmare, compania aeriană declară că pasagerii vor primi notificări despre schimbul/anularea curselor aeriene din data de 29 și 30 octombrie. 

„Stimați pasageri, orarul de zbor al companiei aeriene Air Moldova suferă modificări de ultimă oră, din cauza defecțiunilor tehnice a două aeronave care se află la sol”, anunță compania, pe 29 octombrie.

Pasagerii sunt rugați să verifice informațiile primite pe adresa de email cu privire la zborurile din data de 29 și 30 octombrie 2022.

Compania precizează că pasagerii vor primi notificări despre schimbul/anularea curselor pentru a opta pentru: rambursarea totală a costului biletului (la locul procurării acestuia), schimbul gratuit de dată sau oferirea unui voucher în valoarea biletului procurat.

„Air Moldova își cere scuze pentru situația creată și vă asigură că lucrează asiduu la remedierea tuturor consecințelor”, se mai arată în mesajul companiei.

Amintim că în dimineața zilei de 29 octombrie, Poliția de Frontieră a anunțat că pe parcursul zilei de astăzi au fost anulate patru curse aeriene. Astfel, cetățenii au fost îndemnați să verifice din timp programul de zboruri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: