Moldoveanca Anastasia Nichita, desemnată cea mai bună luptătoare a anului 2023 din Europa: „Reacția mea a fost pur și simplu wow”
Full Article 2 minutes read

Moldoveanca Anastasia Nichita, desemnată cea mai bună luptătoare a anului 2023 din Europa: „Reacția mea a fost pur și simplu wow”

Anastasia Nichita a fost declarată cea mai bună luptătoarea a anului 2023 din Europa. Anunțul a fost făcut de sportiva din Moldova pe rețelele de socializare.

„N-am reușit să obțin o medalie la acest campionat european, în schimb am primit ceva mai mult, titlul de cea mai bună luptătoarea a anului 2023 din Europa. Reacția mea a fost pur și simplu wow. Dintre toate fetele care practică lupte, anume eu am fost nominalizată”, a scris Nichita.

Sportiva susține că a primit premiul în salonul de spital, unde a ajuns după ce a fost fracturată în timpul unei lupte de la Campionatul European, pe care a câștigat-o. Detalii – AICI.

„Am acceptat trauma pe care am primit-o drept o lecție și am luat doar partea pozitivă din toată povestea asta, așa a trebuit să se întâmple și bine că nu mai rău. Abia aștept să mă fac bine și să pot începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice”, a mai scris sportiva.

Anastasia Nichita este originară din Moldova. În 2023, ea a fost declarată cea mai bună sportivă a anului, după ce a câștigat titlul de campioană mondială și europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: