„Mulți au început să arunce țărână peste noi. Nu am murit încă”. Năstase, după ce conducerea Platformei DA a demisionat
Full Article 2 minutes read

„Mulți au început să arunce țărână peste noi. Nu am murit încă”. Năstase, după ce conducerea Platformei DA a demisionat

Echipa Platformei Demnitate și Adevăr (DA) rămâne unită, însă formațiunea are nevoie de o resetare. Declarații în acest sens au fost făcute de Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing de presă, astăzi, 13 iulie. 

„Am depășit termenul și congresul era preconizat la început de an și din motive obiective nu am putut să-l realizăm. Au venit și aceste rezultatele ale alegerilor. Nu este un rezultat tocmai îmbucurător. Înțelegem și formula votului util. Partidul are nevoie de resetare și până la congres, noi vom căuta cea mai bună soluție pentru formațiune. În pofida tuturor speculațiilor, rămânem o echipă unită. Același lucru este și în teritoriu. Prin democrație internă, prin discuții, trebuie să găsim cea mai bună formulă pentru viitorul partidului”, a spus Slusari.

La rândul său, Andrei Năstase a reiterat ideea că echipa Platformei DA rămâne unită.

„Mulți au început să arunce țărână peste noi. Nu am murit încă. Ca să fie clar tuturor, Republica Moldova are astăzi un președinte datorită acestor oameni. Republica Moldova are astăzi o majoritate pro-europeană în mare parte datorită Platformei DA. Noi, în această campanie am făcut ca în parlamentul țării să nu ajungă o majoritate toxică. Această echipă va rămâne unită și indiferent ce decizii vor fi luate la congresul din 5 septembrie”, a spus Andrei Năstase.

Menționăm că astăzi, 13 iulie, întreaga conducere a Platformei DA, președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Până la alegerea noii conduceri a partidului, interimatul funcției de președinte al partidului va fi exercitat de către Dinu Plîngău.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: