NewsMaker, pe locul șase printre site-urile informaționale din Moldova. Unde suntem citiți?
Full Article 2 minutes read

NewsMaker, pe locul șase printre site-urile informaționale din Moldova. Unde suntem citiți?

Conform datelor Companiei europene de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările Europei Centrale și de Est, NewsMaker s-a plasat pe primele poziții ale ratingului site-urilor informaționale din Moldova. Au fost prezentate datele analitice pentru luna octombrie 2020 despre internauții înregistrați în Moldova. În total, conform datelor Google Analytics, NewsMaker a fost accesat în luna octombrie de 552,4 mii de internauți, care au vizualizat paginile noastre de 1,5 milioane de ori.

În luna octombrie 2020, site-ul NewsMaker.md a fost accesat de 278,2 mii de internauți înregistrați în Moldova, care au vizualizat peste un milion de pagini. Astfel, NewsMaker ocupă poziții de lider  în ratingul analitic general „Gemius”, care calculează numărul internauților din Moldova, care au un dispozitiv conectat la internet/

Pe pozițiile superioare ale ratingului se află, în mod tradițional, un catalog de anunțuri popular în Moldova, serviciile companiei Mail.ru și rețelele sociale. În ratingul site-urilor informaționale, NewsMaker ocupă poziția  a șasea (după agregatoarele de știri și posturi de televiziune).

NewsMaker, pe locul șase printre site-urile informaționale din Moldova. Unde suntem citiți?

NewsMaker este citit nu numai în Moldova, dar și peste hotarele țării. Astfel, în luna octombrie, site-ul nostru a fost accesat de 34 mii de utilizatori din Rusia, peste 23 mii – din SUA, 21 mii – din Italia, 20 mii – din România, 18 mii – din Ucraina, 13 mii – din Germania. În top-10 mai intră internauții din Marea Britanie, Franța, Kazahstan și Israel.

Potrivit datelor Google Analitics, în luna octombrie 2020 site-ul nostru a fost vizitat de 552,4 mii de internauți, care au accesat paginile noastre de 1,5 milioane de ori.

Reamintim că NewsMaker înseamnă mai mult decât știri. Vedeți top-ul nostru al materialelor de autor: video, interviuri, istorii și analize, care au apărut în luna octombrie.

Vă mulțumim pentru încredere!

A dvs., redacția!

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: