Șoferul care ar fi provocat accidentul de lângă Jumbo nu are permis de conducere. Bărbatul, plasat în arest pentru 30 de zile
Full Article 2 minutes read

Șoferul care ar fi provocat accidentul de lângă Jumbo nu are permis de conducere. Bărbatul, plasat în arest pentru 30 de zile

Șoferul care ar fi provocat pe 24 iulie accidentul rutier de pe bulevarul Decebal din Chișinău, iar ulterior a fugit de la fața locului, a fost plasat în arest preventiv în penitenciar pentru 30 de zile. O decizie în acest sens au emis magistrații de la Judecătoria Ciocana. Totodată, procurorul care instrumentează cazul, Radu Talpă, susține că bărbatul nu are permis de conducere. 

Potrivit lui Radu Talpă, bărbatul de 31 de ani a fost în luna noiembrie a anului 2021 privat de dreptul de a conduce și nu l-a mai recuperat.

„De atunci, el conduce mijloace de transport fără permis de conducere”, a declarat procurorul pentru TV8.

Totodată, acuzatorul spune că nu se poate stabili dacă șoferul era în stare de ebrietate în momentul impactului, întrucât acesta a fost reținut peste 10 zile de la accident.

Bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

***

Amintim că un accident în lanț s-a produs în seara de 24 iulie, în jurul orei 22:00, în apropierea centrului comercial Jumbo din sectorul Botanica al capitalei. Patru mașini – Smart Forfour, Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Mercedes – au fost accidentate, iar 5 persoane au fost transportate la spital. De menționat că șoferul automobilului de model Mercedes a fugit de la fața locului.

Una dintre victimele accidentului rutier se află în stare critică. Femeia trebuie să fie operată și să treacă un curs de reabilitare în Germania, însă familia sa nu dispune de mijloacele financiare necesare pentru aceste lucruri. Astfel, internauții de pe rețelele de socializare fac apel la cetățeni să doneze bani pentru intervenția chirurgicală și tratament.

Doinița Prodan este una dintre persoanele care a fost implicată în accidentul din proximitatea centrului comercial Jumbo. Potrivit informațiilor, airbag-ul, din mașina în care se afla în momentul impactului, nu s-a activat, ceea ce a dus la faptul că cutia toracică i-a fost grav afectată, iar organele i-au fost străpunse de coastele rupte. În prezent, femeia se află în stare critică în secția de reanimare.

Datele bancare unde puteți dona:

P2P (creditcard/creditcard) :
5246390070166903
Prodan Igor
➡️MDL :
BC MAIB SA
IBAN : MD27AG000000022525562614
BIC/SWIFT: AGRNMD2X
Prodan Igor
➡️EURO :
BC MAIB SA
IBAN: MD73AG000000022525562562
BIC/SWIFT: AGRNMD2X
Corespondent : BIC/SWIFT: SOLADEST
Prodan Igor
➡️USD :
BC MAIB SA
IBAN: MD79AG000000022525562648
BIC/SWIFT: AGRNMD2X
➡️Corespondent : BIC/SWIFT: IRVTUS3N
Paypal : [email protected]
+373 79458598
Prodan Igor


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: