O mamă denunță un caz ieșit din comun la Botanica: „A apucat copila de mână și a tras-o după el”. Ce spune poliția
Full Article 2 minutes read

O mamă denunță un caz ieșit din comun la Botanica: „A apucat copila de mână și a tras-o după el”. Ce spune poliția

O minoră a fost agresată de o persoană necunoscută în sectorul Botanica al capitalei. Un individ a apucat copila de mână și a încercat s-o ducă undeva, însă a fost oprit de o femeie care a sărit în ajutorul fetei. Întâmplarea a fost relatată pe Facebook de mama fetei. Contactată de NM, reprezentata Poliției Chișinău a declarat că cazul a fost înregistrat, iar oamenii legii urmează să întreprindă măsuri pentru a identifica făptașul.

Cazul a avut loc pe 5 septembrie, în jurul orei 14:00, în spatele fostului restaurant Delius de pe str. Independenței 42/2.

Un personaj inadecvat a apucat-o de braț de fiica mea și a încercat să o ducă undeva. Din fericire, s-a orientat și a început să riposteze și să strige. O femeie i-a sărit în ajutor și a început să-l lovească cu geanta ei. Și bineînțeles că acesta a fugit”, a povestit mama fetei.

Potrivit femeii, ulterior, copila a fugit acasă. Aceasta a precizat că, din cauza spaimei pe care a tras-o, fata nu își amintește niciun semn distinctiv, care să ajute la identificare bărbatului, în afară de faptul că acesta avea „părul negru și ochii roșii”.

Mama fetei a menționat că a depus o plângere la Poliție.

Am scris o plânegere pentru orice eventualitate. Nu știu la ce va duce acest lucru, dar am făcut tot ce am putut”, a precizat aceasta.

NM a solicitat un comentariu în legătură cu relatarea mamei minorei de la purtătoarea de cuvânt a Poliției capitalei Natalia Stati.

Poliția a fost sesizată de mama unei minore, precum că în timp ce fiica acesteia se deplasa pe str. Independenței ar fi fost apucată de mâna de către un necunoscut. Cazul este înregistrat. Angajații poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, să fie dispuse măsuri întru identificarea individul. Careva semnalmente copilul nu a putut comunica”, a declarat aceasta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: