O minoră a fost găsită fără viață într-o fâșie forestieră. Avea doar 15 ani
Full Article 50 second read

O minoră a fost găsită fără viață într-o fâșie forestieră. Avea doar 15 ani

O adolescentă de 15 ani, originară din satul Chițcani, raionul Slobozia, a fost găsită fără viață într-o fâșie forestieră. În ajun, părinții au alertat poliția în legătură cu dispariția sa. Ea plecase la Tiraspol, însă nu s-a mai întors acasă.

Forțele de ordine au pornit în căutarea minorei și au interogat rudele și prietenii acesteia. Polițiștii au găsit jurnalele adolescentei și au ajuns la concluzia că aceasta trecea prin depresie.

După ce au examinat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, poliția a ajuns la concluzia că în jurul orei 15:00, minora s-a îndreptat în direcția pădurii. Căutările s-au desfășurat până noaptea târziu și au fost reluate dimineața. În jurul orei 9:00, forțele de prdine au depistat corpul neînsuflețit al fetei. Este examinată versiunea unui suicid.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: