Partidul ȘOR se va alătura protestelor PCRM: „Vocea opoziției trebuie să fie auzită”
Full Article 2 minutes read

Partidul ȘOR se va alătura protestelor PCRM: „Vocea opoziției trebuie să fie auzită”

Reprezentanții Partidului „ȘOR” spun că au decis să dea curs demersului Partidului Comuniștilor. Astfel, se aliază protestelor față de actuala guvernare. „Credem că vocea opoziției și a oamenilor nemulțumiți de crizele pe care le-a creat guvernarea PAS trebuie să fie auzită”, declară cei de la partid. 

Totodată ei menționează că în aceste momente „există nevoia consolidării tuturor forțelor de opoziție parlamentare și extraparlamentare”. Astfel, Partidul „ȘOR” face apel oamenilor să se alăture acțiunii.

„Oamenii de bună credință, care au obosit să fie bătaia de joc a guvernării PAS, să se alăture, pentru a face presiune pe autorități să scoată țara din criză și să rezolve problemele oamenilor. Din păcate, altă cale în afară de a ne arăta nemulțumirea în stradă nu există”, se arată într-o declarație a reprezentanților partidului.

Amintim că pe 17 mai, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a anunțat că dă start unei serii de proteste față de actuala guvernare. Prima demonstrație se va desfășura astăzi, în fața Guvernului. Totodată, comuniștii au îndemnat forțele politice, activiștii civici și cetățenii interesați să se alăture demonstrațiilor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: