Partidul Unității Naționale și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești
Full Article 1 minutes read

Partidul Unității Naționale și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești

Prim-vicepreședinte Partidul Unității Naționale (PUN), Vlad Țurcanu este candidatul formațiunii la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești. Despre acest lucru a anunțat liderul PUN, Octavian Țîcu, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 17 ianuarie.

„Este o circumscripție românească, cu cetățeni care simt și gândesc românește și noi avem așteptări foarte mari de la aceasta”, a spus Octavian Țîcu.

La rândul său, Vlad Țurcanu a declarat că „am încredere în oamenii din Hâncești și pe această cale le adresez celor care mă cunosc și mi-au urmărit cariera, să mă contacteze ca să vedem cum putem pune umărul ca pe 15 martie circ 38 să facă o alegere care să îi mulțumească pe oameni. Energia și puterile le voi pune la contribuție pentru ca raionul Hâncești să simtă cineva îi reprezintă în Parlament”.

Amintim că recent Vlad Țurcanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Popular Român și a anunțat ulterior că se alătură partidului condus de Octavian Țîcu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: