Poliția din Rusia a mai reținut un moldovean care a evadat din izolatorul orașului Istra
Full Article 1 minutes read

Poliția din Rusia a mai reținut un moldovean care a evadat din izolatorul orașului Istra

Patru dintre cei cinci bărbați, majoritatea moldoveni, care au evadat din izolatorul de deținere temporară din Istra, regiunea Moscova, au fost reținuți, informează Meduza.io pe 18 august. În libertate rămâne doar Alexandr Mavridi, în vârstă de 50 de ani. El este acuzat de omorul omului de afaceri Vladimir Marugov, cunoscut în Rusia drept „regele salamului”.

Poliția din regiunea Novgorod l-a reținut pe cel de-al patrulea deținut care a evadat din izolator. Este vorba despre Alexandr Butnaru, în vârstă de 30 de ani.

Amintim că, pe 6 august, cinci deținuți au fugit din izolatorul orașului Istra, după ce au stricat lacătul. Evadarea s-a produs noaptea, în timp ce paznicii dormeau. Pe 11 august, poliția a anunțat despre reținerea a doi dintre indivizi. A doua zi, un alt participant la evadare s-a predat forțelor de ordine.

Doi dintre angajații izolatorului au fost acuzați de depășirea atribuțiilor de serviciu și sunt plasați în arest. De asemenea, au fost reținuți doi localnici ai regiunii Moscova, care, potrivit anchetatorilor, i-au ajutat pe suspecții care au fugit.

Amintim că patru dintre cei care au evadat sunt moldoveni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: